TOP termékek
Hírlevél
Szaküzletünk

+36 70/252-2603


1158 Budapest, 
Késmárk u. 16. III. emelet

(Raktárház u.)


H - P: 10-17hFogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnerünk a szállításban

Tank
Köszöntjük webáruházunkban!

Modell kategóriában webshopunk korábban főleg a német Torro gyártó termékeit forgalmazta a tankokat illetően.  Most már inkább az elérhető áru Zegan és Unifun gyártó termék jobban megtalálhatóak, de ezeket inkább csak gyerekeknek ajánljuk, hiszen ezek abszolúte játék kategóriába tartoznak. Kidolgozásuk, működésük elmarad a Torro által képviselt igényességtől. Minőségre persze ritkán van panasz, de a Torro egy másik szintet képvisel, ami jól mutat a magasabb árkategória is.

A Torro gyártónak több kategóriája van. A Heng Long-Play-tól a Torro PRO Edition-ig, ez 5 kategória.
Gyakorlatilag a kínai Heng Long és Taigen gyártók alapjaiból építkezik a gyártó. A legolcsóbb Heng Long-Play gyakorlatilag egyezik a sima Heng Long-al, viszont Németországban szétszerelik és újra összerakják őket, végül átmegy egy szigorú minőség ellenőrzésen. Azt kell tudni ezekről az alap Heng Long tankokról, hogy nem lenne rossz minőség, csak pocsékul van összeszerelve és 10-ből 6 db hibásan működik. Máshol vásárolt Heng Long tank vásárlásnál mi is azt szoktuk tanácsolni, hogy szerelje szét a vásárló és rakja össze újra.

A legdrágább Torro tank is tartalmaz Heng Long alkatrészeket, de csak a minőségi részeit tartja meg saját márkás termékeiben. Az 5 kategória úgy különbözik egymástól, hogy minél drágább, annál több fém és saját gyártású alkatrészt tartalmaz. Amíg a legolcsóbb kategóriánál legjobb esetben csak a meghajtás fém, addig a legdrágábbaknak 75-80 százaléka valamilyen fémötvözet.

Ezért van az, hogy a 100 ezer alatti kategóriában, megtalálható kisebb-nagyobb méretben a Heng-Long logója. Webáruházunkban csak a Torro-tól érkezett Heng Long tankot forgalmazzuk, ezáltal minden termék ellenőrzött minőségű tank.

Kérem látogasson meg a Torro saját webshopját (www.torro-shop.de), amennyiben kiszemel egy modellt, ami nem elérhető nálunk, kérjen információt! Hasonló áron, 3-7 napos határidővel, ingyenes szállítással b tudjuk szerezni Önnek a kiszemelt példányt!

Jó böngészést kívánunk!

Webáruház készítés