TOP termékek
Hírlevél
Szaküzletünk

+36 70/252-2603


1158 Budapest, 
Késmárk u. 16. III. emelet

(Raktárház u.)


H - P: 10-17hFogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Partnerünk a szállításban

Drón
Üdvözöljük a drón kategóriában!

Webáruházunk a kiváló minőségű kezdő szintű, elérhető árú SYMA drónokra specializálódott. SYMA termékek közt megtalálhatók abszolúte kezdő drónok, kamerás drónok és kültéri GPS drónok. A SYMA gyártó termékei nagyon strapabíró anyagokból készültek, jól bírják az ütődéseket, és több olyan extrával vannak felszerelve, mint a rotor és motorvédelem.  A drónok közt vannak olyanok, amelyeket telefonról is tudjuk irányítani, de ezt csak gyakorlott pilótáknak ajánljuk, mert tapasztalatot igényel.

A kategóriáknál válassza ki, milyen drónra van szüksége, pl.: tanuló dróntól, mint a SYMA X20P-tól kezdve egészen a profi kategóriába sorolható csúcsmodell, a SYMA W1PRO-ig.

Mivel bízunk a gyártó termékeiben, ezért egyedülálló módon webáruházunk rendeltetés szerű használat mellett 24 hónap, azaz 2 év garanciát biztosít minden SYMA drónunkra. Szervizünk garanciaidőn túli szervizeléssel is foglalkozik és a nálunk vásárolt drónokra semmilyen esetben sem számolunk fel szervizdíjat!

De mi is az a rendeltetés szerű használat?

Ezt arra értjük, hogy mikor visszajuttatják Vásárlóink valamilyen hiba miatt a terméket és láthatóan keveset ütközött a gép. Ebből azt tudjuk leszűrni, hogy vagy gyakorlott pilóta vezette a gépet, vagy olyan kezdő, aki szorgalmasan és figyelmesen elolvasta a használati utasítást és ezáltal ügyesen kezelte a drónt. Minden gyakorlattal nem rendelkező használónak ajánljuk, hogy figyelmesen olvassa el a tájékoztató és kalibrálja a drónt. Így nem fordulhat elő az, hogy elindítás után egyből nekiszáguldott a dróna a falnak és eltört...Szerencsére viszonylag  olcsó alkatrészárak vannak, ezért érdemes megjavíttatni őket.

 

 

Bármilyen kérdéssel keressen minket emailben, vagy telefonon és szívesen megválaszoljuk kérdéseit!

 

 Jó böngészést kívánunk!

Webáruház készítés