Ezzel a multifunkciós fa járássegítő és készségfejlesztő játékkal egyszerre biztonságban is érzi majd magát a gyermek használata közben, illetve a járássegítőn található készségfejlesztő játékokkal hosszabb-rövidebb ideig a figyelmét is lekötik majd. 1 éves kortól ajánlott.
A járássegítő az egyik legnagyobb mérföldkő lehet a babák és kisgyermekek életében, a járás képességének elsajátítása, mely új távlatokat nyit a kicsik céljainak elérésében.
Erősíti a pici lábait, fejleszti a finommotoros mozgást és segít megérteni az ok-okozati összefüggéseket.
A kerekeken lévő csúszásgátlós bevonat biztosítja a járássegítő stabilitását.
Esztétikus kialakítása és sokrétűsége felkeltik a kicsik érdeklődését, és játékra vagy mozgásra ösztönzik őket.

Kreatív készségfejlesztő (pl.: kirakós) nagyon sok különböző, a gyermekek számára érdekes formákkal van ellátva, ami a remek szórakozás mellett, fejlődést is biztosít a gyermek számára.
Változatos élénk színeivel felkeltik gyermeke érdeklődését, és motiválja a fejlesztő játék kipróbálására. A járássegítővel a motorikus képességeik fejlődnek, de a készségfejlesztővel játszva fejlődik a gyerekek gondolkodása, logikája és megfigyelőképessége is.

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.