Ez a nagy méretű 103 cm-es fa gyerek konyha nagyszerű szórakozást nyújt a kicsi szakácsoknak.
A fehér színű konyha rengeteg kiegészítővel rendelkezik. A konyhabútor lekerekített élekkel és sarkokkal van ellátva, illetve az anyaga szálkamentesre csiszolt, így a használata teljesen biztonságos.
A fa elemek festéséhez a legszigorúbb egészségügyi és környezetvédelmi elvárásoknak megfelelő festéket használtak fel, így a készlet tökéletesen gyerekbiztos.

A konyha használatával a gyerekek elsajátíthatják az anyukáktól a főzés, tálalás rejtelmeit. A fa játék sok kiegészítővel rendelkezik; az elemeivel való játék fejleszti a kicsik finommotorikus mozgását, az anyukával való közös főzőcskézés fejleszti a gyerek beszédkészséget, a társas viselkedését, illetve a kötelességtudatot. A konyha felszereltsége alkalmas arra, hogy megtanítsuk a gyerekeknek a sütők, főzőlapok működését, ezáltal felkészítve őket, hogy azok nem rendeltetésszerű használata égési sérüléseket okozhat, így elkerülhetik, hogy megégessék a pici kezeiket. A mosogató csap tökéletes arra, hogy elmagyarázzuk, hogy az étkezés utáni mosogatás-takarítás ugyanolyan fontos, mint maga az étel készítése.

A készlet része egy LED szalag is, amit szabadon elhelyezhetünk a konyhában. A LED világítás teljesen egyedivé teszi a konyhát.

A konyha használata egy nagyon egyszerű összeszerelést igényel.

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
olcsobbat.hu argep.hu