A futóbicikli, vagy más néven tanulóbicikli tökéletes eszköz a gyerekek egyensúly érzékének fejlesztéséhez. Segítségével könnyebb megtanulnia biciklizni, mint pedálos változatán, mert csak az egyensúlyozásra kell koncentrálnia. A kerékpározásnál az egyensúly megtalálása a nehéz, nem a pedálozás.  Ennek az eszköznek a segítségével, könnyebb lesz átülve a pedálos, hagyományos biciklire elsajátítania a kerékpározást. A futóbicikli segítségével a gyermek egyedül, segítség nélkül tud megtanulni biciklizni, így nem megy tönkre a derekunk futva a bicikli mellett. A futóbicikli 2 az 1-ben, hiszen a váz kialakításnak köszönhetően két módon tudjuk összeszerelni a vázat (10" és 12") és ez által két magasságot érünk el, így jobban gyermekünk méretéhez tudjuk igazítani a biciklit.  A futóbicikli csúszásgátlós kormány marklolattal van ellátva. Megálláshoz a hátsó kézifék lesz segítségünkre.
A futóblicikli kényelmes őkobőr állítható nyeregmagassággal rendelkezik: 1-es váz pozicióban 34-47 cm , 2-es váz pozicióban 45-51 cm. A futóbicikli választásakor gyermekünk belső lábhossza lesz mérvadó, ami a combjától a talpáig mérhető; ez meghatározza, hogy a nyereg legalsó állítása megfelelő-e a gyermekünk számára és kényelmesen és biztonságosan leér-e a gyermek lába, vagy sem.
Ajánlott 2 éves kortól, 6 éves korig.

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.