Távirányítós hajó (etetőhajó), 2.4 GHz-es rádió vezérléssel, amelynek köszönhetően a hajó hajótávolsága eléri az 500 métert!
A 2,4 GHz-es vezérlésnek köszönhetően, nem tudja a "szomszéd" pecás az Ön hajóját, sem Ön, a "szomszédét" irányítani véletlenül.

Ezzel az etetőhajóval megváltoztathatja életét, ezáltal megkönnyítve a horgászatot. A hajó akkumulátorának és hatótávolságának és nem utolsó sorban a méretének köszönhetően akár az elérhetetlen helyekre is könnyedén el tud majd jutni vele.
A hajó minden irányú mozgásra képes, hátramenetre is.

Vízálló modell, ami magas minőségű ABS műanyagból készült, így a hosszútávó tartós használat garantált. A beépített 7,4V-os 5200mA-s akkumulátor akár 2-3 óra használatot is lehetővé tesz számunkra.
A hajóban lévő tartály 1,5 kg súlyú etetőanyagot tud szállítani.
A távirányító kialakítása egykezes használatra lett tervezve. A hajótest belsejében található egy tároló retesz is. A hajótesten található LED visszajelző fényekkel nyomon követhető az akkumulátor töltöttségi szintje is. A ki-be kapcsolható LED fényszóróknak köszönhetően sötétben könnyebb a tájékozódás.
A hajón megtalálható fogókar segítségével könnyedén ki tudjuk emelni aaz etetőhajót a vízből amint végeztünk a használatával.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2021.06.21 11:29
 - Orosz Zsolt
Szervízelni hol lehet, ha adodna valami probléma? Esetleg pót akkumulátor lesz, kérem jelezzék!
Előnyök: Meg vagyok vele elégedve, nagyon jól működik
Hátrányok: -
olcsobbat.hu argep.hu