Fa babaház, bútorokkal, 70 cm magas, LED világítással - rózsaszín


Fa babaház, bútorokkal, 70 cm magas, LED világítással - rózsaszín

Ez a kétszintes fa babaház minden kislány álma lehet.
Gyönyörűen megmunkált, fából készült, modern stílusú villa, amely valóra válthatja kislánya álmát!

A kétszintes ház elég teret ad kislányának a szerepjátékokhoz, amely fejleszti a gyermekek kommunikációs készségét, a találékonyságot, a kreatív gondolkodást és segít a képzelőerő fejlesztésében.

A babaház teljesen felszerelt, gyönyörű fából készült bútorokat tartalmaz, amelyek tökéletesen kiegészítik a ház bármely helyiségét.

A kislányok a házhoz lévő bútorok elhelyezését saját ízléseinek megfelelően alakíthatja.

A LED beltéri világítás nélkülözhetetlen minden kislány otthonához, amely nemcsak fantasztikusan néz ki, hanem kiválóan alkalmazható éjjeli lámpaként is. A megvilágított szobák és bútorok teljesen egyedivé és hangulatossá teszik a házikót.

A házban lévő elemek végtelen szórakozásra adnak lehetőséget, a gyermek kreativitását használva nem lesz ideje unatkozni mellette.

A házikó nem csak kislánya kedvence játékává válhat, de az impozáns megjelenése miatt akár a gyermekszoba díszévé is válhat!

A készítés során gondosan odafigyeltek a ház elemeire, hogy az megfelelő biztonságot adjon gyermekünk számára a játék közben. Így az elemek gondosan csiszoltak, megakadályozva azt, hogy szilánk kerüljön gyermekünk kezébe.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
olcsobbat.hu argep.hu